маврик и негово користење
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 09 Декември 2009 20:23
маврик раствор од концетратот бо размер.10 грама маврик 50 гр. вода натопена хартија со димензија 15*5 сантими јас го користев ова лето не е лос има резултати идве ленти му ставав не му настети на пцеларникот поздрав.......
 
Ова е коментар на "krlez"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):