грабеж на пчеларникот и заштита
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 10 Декември 2009 18:46
јас на мојот пчеларник грабежот на пчелите го сузбивам со вештачки дожд на пчелите му се скренува вниманијето плашејки се дане заврне и се одкажуваат јас неколку пати сум ја применил ова тактика и ми успеало без последици поздрав..
 
Коментари (1)
1 Петок, 11 Декември 2009 21:04
Ефто-учо
Долго години пчеларам и сум имал проблем со грабеж,но наведениов начин на заштита не сум го применил.Благодарам на изнесеното искуство кое се надевам многумина ќе го практикуваат.Благодарам.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):