Грабеж на пчеларникот и причина
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 13 Декември 2009 18:48
- слаби пчелни друштва - истурен сируп околу пчеларникот - ако во близина има јаки пчелни друштва посебно, ако е скандинавска пчела, која е склона на грабежи - треба да се потрудите вашите пчелни семејства да бидат јаки, така што на тој начин ќе се избегне грабежот
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):