УЈП И ДАНОКОТ
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 19 Декември 2009 13:36
УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ ;Т.Е. ДРЖАВАТА НИ СКРОЈА И НА НАС ПЧЕЛАРИТЕ ГУНЧЕ МИСЛЕЈКИ СМЕ ЕДНАКВИ СО МЕДАРИТЕ И НЕ ОДАНОЧИЈА,НЕЗНАЕЈКИ ГИ НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ СО КОЈ СЕ СООЧУВАМЕ ВО ПЧЕЛАРСТВОТО, ПА ЕВО ДАНОК ,НО ЈА ИСКОРИСТИЈА ШАНСАТА НЕМАЈКИ КОЈ ДА НЕ ЗАШТИТИ НАС ПЧЕЛАРИТЕ КОЈ ДА ЈА КАЖИ ВИСТИНАТА ЗА ПОСТОЕЊЕТО НА ПЧЕЛАТА И НЕЈЗИНАТА ВАЖНОС ВО ЧОВЕШТВОТО. поздрав од ОХРИДСКО с. КУРАТИЦА
 
Ова е коментар на "Прашања и одговори"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):