Чување на медот во зима
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 22 Декември 2009 17:04
Голем поздрав до Јаким и благодариме на активното учество и поставеното прашање.За да се овозможи дискусија за одредено прашање на сајтот после секој коментар постои опција Одговор . Кликнувате на Одговор и го давате вашето мислење или одговор со што се формираат повеќе коментари по одрдено прашање. На пр.Коментари(1),Коментари (2)..Конкретно на вашето прашање веднаш е одговорено и тоа од Администраторот. Веднаш под вашето прашање во десниот агол стои Коментари(2) со притисканје на Коментари (2)Ќе можете да го видите одговорот на вашето прашање.Истото можете да го видите и со кликнување на Коментари во топ менито. Поздрав пчелар.мк
 
Ова е коментар на "Почетници во пчеларството"
Коментари (2)
2 Вторник, 26 Ноември 2013 19:45
Gore
kako moze da proizveduvam povise matici vo celarnikot ?
1 Понеделник, 12 Август 2013 12:01
Администратор
Imase problemi so davanjeto komentari

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):