Facelija
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 04 Јануари 2010 14:38
Бидејки сеусеште не касно за сеење на Фацелијата, мислам дека ќе биде корисно за многу пчелари ако некој објави информација од каде може да се набави оваа билка по која цена
 
Ова е коментар на "Facelija"
Коментари (1)
1 Четврток, 07 Јануари 2010 08:03
Васко-Бт
Обратете се во ЗАДРУГАТА во Битола. Мислам дека има семе од Фацелија но не знам за цената.
НЕКТАР-КООП-Битола
Тел 047/230-338 -Горјан

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):