данок на природата
Ниво на корисникот: / 3
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 04 Јануари 2010 22:23
во минатото пцеларите биле многу поцитувани луге,пчелите имале голема важност,дури пцеларите биле ослободени да одат и во војска поради нивното значејне но во денешно време имаме многу експерти во владата што решаваат за судбината на се па така и на нас пчеларите.Пчелите не се оданочуваат господине груевски оти кога апат веднаш умираат и не продолжуваат да апат до 1300000 апези т.е не го исполнуваат васето барање!...
 
Ова е коментар на "Оданочување"
Коментари (1)
1 Недела, 10 Јануари 2010 15:36
Душко
Од една страна ни доделија субвенции,наводно за развој на пчеларството, а од друга страна ни поставија мамец за да добијат информации со колку сандаци пчелариме. И сега, додека се занимаваме со пчеларство треба да плаќаме данок на државата. Дури и ние кои единствено во пчеларството гледаме гола егзистенција, треба тоа да го правиме. Вакви, гнасни игри не се својствени за сериозни држави.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):