Фацелија
Ниво на корисникот: / 2
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 07 Јануари 2010 08:03
Обратете се во ЗАДРУГАТА во Битола. Мислам дека има семе од Фацелија но не знам за цената. НЕКТАР-КООП-Битола Тел 047/230-338 -Горјан
 
Ова е коментар на "Facelija"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):