Контрола ма медот
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 10 Јануари 2010 14:03
До колку не почне да се врши контрола на храната а посебно,за нас интересно,медот,ќе цвета производството на сурогат медови,а ќе опаѓа производството на чист мед.Пазарите во државата се полни со квази пчелари кои го продаваат медот по 120 до 150 денари.Квалитетот никој не го проверува.До кога ќе го трујат народот.Пчеларите преку своите здруженија треба да го дигнат гласот.Како што читам во Србија тоа успешно се прави.За жал во Македонија пчеларите се дезорганизирани и не се во состојба да покренат поголема акција.
 
Ова е коментар на "НАССП (Hayard Analises Critical Control Points.)"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):