Замка за пчеларите
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 10 Јануари 2010 15:17
Од една страна ни доделија субвенции,наводно за развој на пчеларството,а од друга страна ни поставија мамец, за да добијат информации кој пчелар со колку сандаци пчелари. И сега, додека се занимаваме со пчеларство, треба да плаќаме данок на државата, а тој данок ќе го плаќаме и ние, кои голата егзистенција ја гледаме во пчеларството,а да не зборуваме за придонесот на пчеларството кон другите сектори на земјоделието. Вакви гнасни игри не се својствени за сериозни држави.
 
Ова е коментар на "Оданочување"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):