Замка за пчеларите
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 10 Јануари 2010 15:36
Од една страна ни доделија субвенции,наводно за развој на пчеларството, а од друга страна ни поставија мамец за да добијат информации со колку сандаци пчелариме. И сега, додека се занимаваме со пчеларство треба да плаќаме данок на државата. Дури и ние кои единствено во пчеларството гледаме гола егзистенција, треба тоа да го правиме. Вакви, гнасни игри не се својствени за сериозни држави.
 
Ова е коментар на "данок на природата"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):