здраво
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 12 Јануари 2010 00:52
александар,се сложвам дека се пчелари научници,ама се млади пчелари кои сакаат да ја кажат вистината,дека се пчелари а не медари и сакаат да ја кажат вредноста на пчелата во природата и нејзините природни производи.
 
Ова е коментар на "Пчеларникот во јануари"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):