приноси
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 13 Јануари 2010 01:10
Јас сум тој што е споменат во претходниот пост. Незнам кој е пчеларот кој не се согласува со мене па отоврено го поканувам да дојде во Гевгелија и лично да ги праша пчеларите кои пчеларат веке 15-20 години кои се нивните приноси. Но да прецизирам дека се работи за стационарно пчеларење. Поздрав
 
Ова е коментар на "zdravo..."

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):