Ефекти од глобалните климатските промени PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Петок, 22 Јануари 2010 22:42
Во Валандовско расцветаа првите овошки.Ова е изненадување за овој период од годината.Повеќе!
Последна промена на Понеделник, 25 Јануари 2010 20:54
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):