Предавање во Битола
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 23 Јануари 2010 08:20
Управниот Одбор на ПЗ НЕКТАР-Битола организира предавање кое ќе се одржи на 30.01.2010 год. во Собраниската сала на Општина Битола во 13.00h. Предавач Верољуб Умелиќ од Крагуевац Р.Србија Теми на предавањето: Пчеларење со ДБ-кошница и спремање за паша; Пчеларење со ЛР-кошница и спремање за паша Предвидено е после предавањето да се поставуваат прашања од присутните во врска со темите на предавањето. Цената на влезницата за членовите на здружението НЕКТАР-Битола изнесува 50 ден. а за сите останати 100 ден.
 
Ова е коментар на "Предавање во Виница"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):