Рурален развој 2010 год
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 23 Јануари 2010 08:39
Оваа година со програмата за рурален развој ќе бидат финансирани - набавка на рамки и сандуци за пчелни семејства - набавка на опрема за одгледување на пчели - набавка на опрема за производство на мед и пчелни производи Услов мин 10 пчелни семејства. Вредност на инвестиција до 500.000 ден
 
Ова е коментар на "Пчеларникот во јануари"
Коментари (1)
кои се услови за Вредност на инвестиција до 500.000 ден

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):