Предавање во Битола
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 25 Јануари 2010 07:57
Поради технички причини времето на почеток на предавањето на Умелиќ во Битола е изменето и наместо во 13.оо h ќе започни во 11.00 h
 
Ова е коментар на "Предавање во Виница"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):