Прополис капки
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 27 Јануари 2010 12:21
Јачината на алкохолните капки со прополис секако зависи од соодносто алкохол / прополис.Меѓутоа употребата на капките секогаш е растворена во вода или на коцка шекер.При прополисни капки со поголема концентрација на прополис се употребуваат помалку капки и обратно.Инаку доколку сакате точно да ја утврдите постотноста треба да го измерите преостанатиот дел од нерастворените материи ќе ги минусирате од ставената количина прополис и ќе поделите со количината употребен алкохол помножено со 100.
 
Ова е коментар на "propolis"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):