Родна Воја
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 07 Февруари 2010 07:49
Не можи да се работи исто со наставоците на ДБ кошницата затоа што тоа не е Родна Воја него тоа е ФАРАР. Друго кошницата со помали наставоци се вика ЕКО ВОЈА а другата (постатата сестра) се вика РОДНА ВОЈА. На Родна воја која е составена од 4 исти наставоци димензиите(надворешни) изнесуваат 412мм x 412мм x 200mm Плодиштето го сочинуваат 2 такви тела со вкрстени рамки. Значи се добива КОЦКА.
 
Ова е коментар на "Родна Воја"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):