Дали е потребно данок за пчеларите???
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 18 Февруари 2010 14:47
Знаејки дека климата не и е баш наклонета на пчелите недоволно врнежи,просечно по 10кг мед по кошница,пчеларите ке треба од сопствен џеб да дадат за опстанок на пчелните семејства. Добро е тоа со субвенциите од владата но данок за пчелар кој би имал приход над одредена сума а не вака.Да не се уништува пчеларството туку да му се помогне со поволни кредити и субвенции тогаш би било подобро и за државата и за пчеларите. За сега нема потреба од никаков данок за пчеларите.
 
Ова е коментар на "тотално парадоксално"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):