СПЗМ
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 22 Февруари 2010 11:22
Список на здруженија кои беа на Основачкото Собрание на СПЗМ: Кавадарци, Битола, Виница, Куманово, Берово, Прилеп(2Здрузенија), Скопје, Струмица,Пробиштип,Кочани,Гевгелија, и не се сеќавам на уште 2 Здруженија. Значи ова не се 6 здруженија туку повеќе од половината во Македонија. Покрај пчеларските здруженија во Сојузот се зачленаа и 4 фирми кои се занимаваат со опрема за пчеларството. Поздрав
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):