071 215 144 075 806 803 077 962 962
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 24 Февруари 2010 22:30
Srdecni cestitki za novoizbraniot SOJUZ NA PCELARSKITE ZDRZENIJA NA MAKEDONIJA I cestitki za novoizbraniot precedatel Pavle Boskski i ostanatite
 
Ова е коментар на "Формиран е СПЗМ"
Коментари (1)
1 Вторник, 13 Април 2010 19:49
Ефто Ѓурчиноски Гостивар
Срдечни честитки со желби за личен успех на сите избрани,и нивен придонес за развојот на пчеларството во Р.Македонија.Време беше.Честите проби до сега беа неуспешни,а сега се надевам на успех и сестрана подршка од сите пчелари.Ги читам списанијата од бившите ЈУ републики и постојано се прашувам дали може да се организира и кај нас.Бидејќи сме мал пазар неопходна е помош и од државата.Се надевам дека ќе ги исполните моите очекувања што од се срце Ви посакувам.Со почит Е Ѓ.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):