СПЗМ
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 25 Февруари 2010 11:12
На Основачкото Собрание беше избран Управен Одбор во состав: 1.Маријан Дончев –Виница-заменик претседател 2.Павле Бошковски –Скопје- претседател 3.Среќко Станковски – Куманово 4.Стојко Мурџевалевски – Кавадарци 5.Зафир Зафировски –Прилеп 6.Воислав Катранџиев –Струмица 7.Васко Карадаковски – Битола-заменик претседател 8.Тодор Петков –Пробиштип 9.Ѓорѓи Дунгевски - Берово 10.Хрисула Кипријановска 11.Драган Спировски За членови на Надзорен Одбор беа избрани : - Ижевски Миле - Лажовски Пројче-Прилеп - Стојковски Боро - Илков Игор- Гевгелија-претседател - Дивна Ѓорѓива- Струмица
 
Ова е коментар на "Формиран е СПЗМ"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):