Почеток со пчеларење
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 27 Февруари 2010 11:11
-Пчелини семејства - набавката на пчелините семејстава е една од најзначајните работи . При набавката на пчелините семејства терба да се посвети големо внимани на : Расата на пчелите Здравствената состојба на пчелините семејства Староста на матицата Набавката треба да се направи во рана пролет(април,мај.) за да има можност пчелината заедница добро да се развие и да се припреми за зимување. Доколку немате никакво искуство со пчели најдобро е да почнете со 3-4 пчелини заедници.
 
Ова е коментар на "zdravo"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):