СПЗМ
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 11 Март 2010 08:15
На 07. Март во Скопје беше одржан првиот состанок на Управниот Одбор на СПЗМ. На состанокот присуствуваа и членовите на Надзорниот Одбор. Беше утврдена висината на чланарината (3000 ден + 50 ден од член) Беа формирани работните групи на програмата за работа на СПЗМ. Дадени беа предлози за изгледот на печатот и логото на Сојузот.
 
Ова е коментар на "поздрав и прашање"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):