СЕЛЕЊЕ НА ПЧЕЛАРНИКОТ
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 18 Март 2010 13:13
ЗДРАВО АКО МОЖЕ ДА ЗАМОЛАМ ЗА ИНФОРМАЦИЈА ИМЕНО ПЧЕЛНИТЕ САНДАЦИ САКАМ ДА ГИ ПРЕФРЛАМ НА НОВО МЕСТО КОЕ Е СПРЕМЕНО И ОГРАДЕНО САМО МЕ ИНТЕРЕСИРА УШТЕ ДАЛИ МОЖЕ СЕГА ТОА ДА СЕ НАПРАВИ ИЛИ ДА СЕ ЧЕКА ПОНАТАМУ КОГА ЌЕ БИДЕ ПОТОПЛО ИЛИ КОЛКУ ДЕНОВИ ПРЕД ПАША БИ БИЛО НАЈДОБРО ПОЗДРАВ ФАЛА
 
Ова е коментар на "Сите знаме, ама пак џабе ни е"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):