спречување на ројна состојба
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 13 Април 2010 19:18
За ДБ кошници пред да се додадат медиштата,нај добар начин за спречување или намалување на нагонот за роење е додавањето на сотни основи за градење на нoво саќе.Јас го применувам ова но не значи дека спречувањето е сто процентно.
 
Ова е коментар на "kako se sprecuva rojna sostojba"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):