броење
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 23 Април 2010 12:54
Броењето ќе го врши ветеринарната инспекција од подрачните Министерства во координација со локалните пчеларски здруженија. Значи, пчеларските здруженија ќе треба да направат распоред кој ден кои пчеларници ќе се бројат.
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):