прихрана
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 27 Април 2010 22:36
не одземајте го медот од плодиштето,не онај кој е складиран во Мај,Јуни и Јули направете правилен распоред на рамките со длабоки венци и не размислувајте за прихрана,бидете спокојни и Вие и Вашите пчели.Прихрана во форма на стимул 0,2-0,3 литри сируп сооднос 1,5/1 шеќер-вода после 20 март секој втор ден 7-10 пати,матица не постара од 2 сезона,добра локација,дар од бога годината ќе ни биде успешна мислење:не користете стимулатори,хемијата настрана медно.
 
Ова е коментар на "edno prasanje"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):