Прополис
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 12 Мај 2010 13:27
Би сакала да прашам дали прополисот може да се откупи суров и која е цената на чинење на суров прополис по килограм?
 
Ова е коментар на "Прополис"
Коментари (3)
3 Петок, 28 Октомври 2011 13:36
Sande Kostov
Почитувани пчелари,
откупуваме прополис
за инфо и контакт Ве молиме
обратете се на

02 2434673 begin_of_the_skype_highlighting              02 2434673      end_of_the_skype_highlighting
моб. 070 754011
моб. 070 277828
срдечни поздрави
2 Вторник, 25 Октомври 2011 08:25
Трпчески Наум
Секако дека постои организиран откуп на прополис и тоа го врши фирмата АПИМЕЛ од Охрид.Цената на 1кг суров прополис е 1650 ден.Може да не контактирате на е-маил.naum_apimel@yahoo.com или на тел.070/247-694.
Трпчески Наум

Ве очекуваме!
1 Среда, 12 Мај 2010 19:47
Администратор
Цената која ја нудат индивидуални откупувачи се движи околу 1500 ден за килограм.Организиран откуп кај нас во Македонија нема.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):