Цена на суровиот прополис
Ниво на корисникот: / 2
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 12 Мај 2010 19:47
Цената која ја нудат индивидуални откупувачи се движи околу 1500 ден за килограм.Организиран откуп кај нас во Македонија нема.
 
Ова е коментар на "Прополис"
Коментари (1)
1 Среда, 28 Септември 2011 20:35
Димитрија Николоски
Најдобриот раствор од прополис за надворешна употреба е 30% прополис и 70% алкохол.Дали овај раствор е дозволено да се користи и кај деца од рана возраст.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):