броење
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 16 Мај 2010 07:28
На почетокот беше договорено онака како што имаше јавено Марјанчо од Виница. На последниот состанок со министерот за земјоделие(на 5 Мај)на кој присуствуваше и директорот на агенцијата за развој, министерот рекол дека поради недоволен број на ветеринарни инспектори не ќе можат тие да бројат.Побарано било да помогне агенцијата за развој но и тоа отпаднало.На крајот било договорено пчеларите да даваат изјави, а вет. станици да ги издаваат потврдите.За цената на услугата не станало збор, па министерот ветил во најскоро време да не извести дали и колку ќе се плаќа.Но еве се уште ништо од известувањето.
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):