kako se lekuvaat pceli od varooza i kameno pilo na organski nacin
Ниво на корисникот: / 8
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 31 Мај 2010 19:19
koj go kontrolira organskoto pcelarenje koga ednas godisno minuvaat da gi izbrojat sanducite za subvencii ne e problemot za administrativnite proceduri tuku koj ke go kontrolira opganskoto pcelarenje
 
Ова е коментар на "Органско Пчеларење"
Коментари (1)
1 Понеделник, 31 Мај 2010 20:15
Администратор
Инспектирањето се изведува на барање на пчеларот и истиот треба да обезбеди увид на целокупниот процес на производство и документација. При првата инспекција производителот склучува договор со кој е должен да го прима инспекторот кој може да доаѓа во најавена и ненајавена посета во текот на годината.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):