Контрола на органското пчеларење
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 31 Мај 2010 20:15
Инспектирањето се изведува на барање на пчеларот и истиот треба да обезбеди увид на целокупниот процес на производство и документација. При првата инспекција производителот склучува договор со кој е должен да го прима инспекторот кој може да доаѓа во најавена и ненајавена посета во текот на годината.
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):