ПРЕОЃАЊЕ НА ПЧЕЛИТЕ ВО МЕДИШТЕ
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 02 Јуни 2010 06:03
ЗДРАВО НА СИТЕ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ НЕКОЈ ШТО ТРЕБА ДА СЕ НАПРАВИ НА DB 10 ИМЕНО САНДАЦИТЕ СЕ ПОЛНИ СО ПЧЕЛИ КОГА ЌЕ СЕ ИЗВАДИ РАМКА ДУРИ НЕ СЕ ГЛЕДА САЌЕТО ИМААТ СТАВЕНО МЕДИШТА СО РАМКИ ОД ПРОШЛА ГОДИНА ИЗВЕЧЕНИ А ВО НИВ ВЛЕГУВААТ МНОГУ МАЛ БРОЈ ПЧЕЛИ ОДНОСНО ОД ПЛОДИШТЕТО НЕ НАВЛЕГУВААТ ВО МЕДИШТЕ ФАЛА
 
Ова е коментар на "Матица на поклопната даска"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):