Најдобар и искусен пчелар
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 30 Август 2010 12:00
Според мене најдобар пчелар за оваа година е Душан Чорбиќ од Скопје.Со пчеларници во Преспанскиот регион. Високо квалитетен мед,зголемен број на пчелни друшства,изработување на сандаци. Човекот потполно се посветил на работата. поздрав
 
Ова е коментар на "Најдобриот"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):