Соработка со др-Мишо Христовски
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 01 Септември 2010 19:11
Ке ни биде задоволство и чест да соработуваме со вас професоре Христовски.Ке морате да се зачлените на нашиот сајт и ја оставите вашата е - меил адреса.Потоа ке ви доделиме авторизација и слободно ке можете да пишувате по актуелните теми.Подетални упатства ке ви пратиме по е-маил. Со почит!
 
Ова е коментар на "Zdravstvena za{tita na pcelite"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):