Седница на УО на СПЗМ
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 06 Септември 2010 12:17
Ацо, одлично направено. Ти благодарам на навременото известување од седницата. Ја користам оваа прилика да ги известам читателите дека од овој понеделник ќе се врши прскање против Боровиот четник. За времето на прскање по реони ќе ве известиме откако ќе ги добиеме поподробно информациите. Васко Карадаковски Потпретседател на СПЗМ
 
Ова е коментар на "Седница на УО на СПЗМ"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):