Најдобриот PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 9
НајлошоНајдобро 
Актуелно - Најдобриот
Среда, 07 Јануари 2009 21:41

Во 2009 година ќе преставиме голем број успешни пчелари. Луѓе кои се занимаваат  со проблематиката на пчеларството. Ќе објавиме оргинални фотографии од областа на пчеларството ,текстови и истражувања во ова област   Вие посетители на сајтот ќе го изберете најдобриот.

 
Коментари (6)
6 Недела, 17 Октомври 2010 21:21
димитрија
За оваа рубрика предлагам да се определат критериуми /построги/врз
кои ќе се засниваат самопредлози и предлози на останатите пчелари кои ќе ги споредуваат и анализираат сопствените искуства како и искуствата и методите на пчеларење на останатите пчелари кои мислам
ќе изнесуваат квалитетни и точни податоци.
5 Петок, 15 Октомври 2010 17:15
toni
за најдобар пчелар се предлагам јас .
4 Петок, 08 Октомври 2010 08:47
Ѓурчиноски Ефто
Во изборот за најдобар пчелар предлагам да влезе и Крајчески Добре од Гостивар.Млад пчелар со огромно искуство.Веровтно со критериумите за избор ќе бидат потребни повеќе информации кои сум подготвен да ги доставам.Подржувајќи ја иницијативата Ве поздравувам и Ви посакувам успех.
3 Понеделник, 30 Август 2010 12:00
Стефан
Според мене најдобар пчелар за оваа година е Душан Чорбиќ од Скопје.Со пчеларници во Преспанскиот регион.
Високо квалитетен мед,зголемен број на пчелни друшства,изработување на сандаци.
Човекот потполно се посветил на работата.
поздрав
2 Понеделник, 20 Април 2009 21:53
Администратор
Доклку предлагате некого за рубликата најдобриот треба да доставите подетални информации ,профил и фотографии тоа можете да го направите на меил todorovski_aco@yahoo.com
1 Понеделник, 20 Април 2009 20:34
kire
Spored mene najdobar pcelar za ovaa godina e Kosta od bitola koj ima visoko kvaliteten med i zgolemen broj na pcelni zaednici

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):