Легло
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 10 Септември 2010 11:47
Во овој период просторот на рамките за легло е видно намален од дебелите медни венци .На ваквите рамки легло кај силните пчелини зедници може да има на 5 до 7 рама што се смета за доволно за да се произведат зимски пчели кои ќе презимат и ќе овозможат брз пролетен развој.
 
Ова е коментар на "На пчеларникот во Септември"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):