Ташмајдан 2010
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 12 Септември 2010 19:37
Пчеларското здружение НЕКТАР-Битола организира посета на саемот ТАШМАЈДАН 2010. Тргнување од Битола во 20.00h. на 01.10.2010г. Враќање од Белград на 02.10. 2010 во попладневните часови. Патувањето е организирано со комфорен автобус. Цената на повратен билет чини : 1700 ден за членови на ПЗ НЕКТАР- Битола 1900 ден за членови на здруженија - членки на СПЗМ 2100 ден за останати. Членовите на здруженија-членки на СПЗМ ќе треба да носат членска книшка или потврда од здружението со печат и потпис. За подетални информации кај Милан Мрнзевски- Претседател на ПЗ НЕКТАР тел 075/540-834 begin_of_the_skype_highlighting              075/540-834      end_of_the_skype_highlighting.
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):