Pelin
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 15 Септември 2010 19:02
Коментарот за пелинот беше од наш колега и истиот беше изворно објавен.Доколку сакате наше мислење сметаме дека сите билни чаеви можат да имаат само стимулативно дејство а нивното влијание на болестите е превентивна.Во случајот чајот од пелин може да влијае како стимуланс и делумно да влијае на вароата ,но во случај на масовна заразеност со овој опасен паразит треба да ги примените сите биолошки и хемиски средства кои се регистрирани за заштита на пчелините семејства од варота. пчелар.мк
 
Ова е коментар на "pravo vreme"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):