Предлог
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 08 Октомври 2010 08:47
Во изборот за најдобар пчелар предлагам да влезе и Крајчески Добре од Гостивар.Млад пчелар со огромно искуство.Веровтно со критериумите за избор ќе бидат потребни повеќе информации кои сум подготвен да ги доставам.Подржувајќи ја иницијативата Ве поздравувам и Ви посакувам успех.
 
Ова е коментар на "Најдобриот"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):