најдобар пчелар
Ниво на корисникот: / 3
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 17 Октомври 2010 21:21
За оваа рубрика предлагам да се определат критериуми /построги/врз кои ќе се засниваат самопредлози и предлози на останатите пчелари кои ќе ги споредуваат и анализираат сопствените искуства како и искуствата и методите на пчеларење на останатите пчелари кои мислам ќе изнесуваат квалитетни и точни податоци.
 
Ова е коментар на "Најдобриот"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):