Прирачник Добра пчеларска пракса PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Петок, 19 Ноември 2010 22:45

Би сакал да ве информирам дека прирачникот ,,Добра пчеларска практика,, е достапен за симнување од www.apicentar.com.mk 

 М-р Александар Узунов

Последна промена на Недела, 24 Април 2011 10:24
 
Коментари (1)
1 Недела, 23 Февруари 2014 18:56
Крушеани
Каде има ви Македонија Фасцелија за садење.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):