Субвенции нецелосно исплатени
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Среда, 05 Јануари 2011 12:21
Има општини во кои се исплатени субвенции но само за одреден број апликанти а дел од апликантите не добија субвенции без посебно објаснување од мзшв и локалните единици.
 
Ова е коментар на "Субвенции во пчеларството 2010"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):