za subvencii
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 16 Јануари 2011 15:38
За 2010 го. мене ми се исплатени субвенциите за пцеларство и тоа мислам дека бесе неколку(10) дена пред нова година со тоа сто во ноември месец бев посетен од ветеринарниот инспектор како некој вид на инспекција со цел да се провери бројот на пријавени сандаци пцели .Во разговор со него ми бесе навестено за многу лазни пријави(апликации) на број на сандаци и тоа од поголемите пцелари (по број на сандаци) во Охрид
 
Ова е коментар на "Субвенции во пчеларството 2010"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):