СУБВЕНЦИИ.
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 17 Јануари 2011 16:43
ВО ПРИЛЕПСКИОТ РЕГИОН НЕМА НИКАКВА ИСПЛАТА ЗА РАЗЛИКА ОД ДРУГИТЕ РЕГИОНИ.
 
Ова е коментар на "Субвенции во пчеларството 2010"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):