НЕПОЗНАТА БОЛЕСТ.
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 17 Јануари 2011 16:54
ДАЛИ СЕ РАБОТИ ЗА НЕПОЗНАТА БОЛЕСТ ИЛИ СЕ РАБОТИ ЗА НЕСОВЕСНО ОДЗЕМАЊЕ НА ПРОЛЕТНИОТ МЕД И КАСНА ЕСЕНСКА ПРИХРАНА СО ШЕКЕРЕН СИРУП ИЛИ ГЛИКОЗА,ТОА КЕ ПОКАЖЕ ИСПИТУВАЊЕТО,НО ГЛЕДАМ КАКО ГОЛЕМ БРОЈ НА ПЧЕЛАРИ ОД АЛЧНОСТ ОДЗЕМААТ СЕ ШТО Е СОБРАНО ВО САНДУКОТ И ГИ ОСТАВААТ ПЧЕЛИТЕ НА ПРЕЖИВУВАЊЕ.
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):