KAS-81
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 24 Јануари 2011 13:06
KAS-81 или чај од пелин. Го користам неколку години со додавање во шербетот при есенското прихранување на пчелите. На пролет користам различни препарати во вид на ленти (поради резистентноста). Досега сум немал некои поголеми проблеми со вароата. Припрема на чајот од пелин: Препаратот се припрема непосредно пред неговата употреба. Потребни состојки: 50 грама борови пупки (не подолги од 3,5-4 см)
 
Ова е коментар на "Вароа Деструктор - лекување"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):